Gögeç Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünen, bilimsel metotlarla eğitilmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, kültürel değerlerini bilen ve sahip çıkan, ecdadını tanıyan, geçmişinden ders alıp geleceğe yürürken ecdadından güç ve feyz alan, hak ve adalete inanıp hakkaniyetli ve adaletli davranan, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, üretken, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.15 - 15.05